Om

HVAD VÆGTER VI HØJEST?

Hos INKERS vægter vi vores klienter højest. Derfor er det vigtigt for os med god kundekontakt og at vi skaber en naturlig atmosfære så klienten kan føle sig godt tilpas. Det gør vi ved at skabe nogle trygge rammer for vores klienter, ved at yde et højt serviceniveau, gode anbefalede produkter til efterbehandling og ikke mindst et komfortabelt ophold under tatoveringen.

Hverdage:

Efter aftale

 

1. lørdag i hver måned

Walk-in fra kl. 10-16

(mindre tatoveringer og konsultationer uden tidsbestilling)

SKILLS

Hos os holder vi os altid opdateret med det seneste nye indenfor tatoveringskunsten, så vi altid kan udrette det bedste produkt for vores klienter. Vi låser os ikke i en bestemt stilart og vi elsker altid nye udfordringer, så uanset om det er et større projekt eller blot en meget lille tatovering, så kan du altid vide dig sikker på, at hos INKERS er du i gode hænder for et alletiders resultat.

UDDANNELSE

På nuværende tidspunkt er der ikke noget uddannelsessystem i Danmark der begår sig på tattoobranchen. INKERS sidder i De Professionelle Uafhængige Tatovørers Uddannelsesudvalg som har et talerør til det danske folketing. Vi arbejder på at få udarbejdet en uddannelsesplan som vil hjælpe Danmark til et mere sikkert og trygt tatoveringsmiljø.

KVALITETSSTEMPEL

Hvad er det der gør at vi føler vi er de førende indenfor tatovering i Esbjerg?

Nedenfor kan du se nogle af vores kvalitetsstempler:

SORRY MOM TATTOO AFTERCARE

Som noget nyt er vi blevet forhandlere af det danske Sorry Mom tattoo aftercare; kun det bedste til din tatovering.

DPUT - De Professionelle Uafhængige Tatovører

Danmarks største netværk af professionelle tatovører. En organisation der går ind for et trygt og sikkert tattoo Danmark.

DPUT - De Professionelle Uafhængige Tatovørers Uddannelsesudvalg

Vi er med til at skabe et uddannelsessystem for tatovører i Danmark. Dette er for jeres sikkerhed og tryghed når I vælger tatovør.

RENLIGHED

 

Hos INKERS går vi efter dansk/svensk hygiejnestandard. Hygiejnestandarden indeholder alt fra Smittespredning, Sterilitet/Sterilisering, Grundlæggende Hygiejne, Tøj/Beklædning, Brug af handsker til praksis på Arbejdsstationen, Krydskontaminering, Farveinformation og Sygdomme. Vi holder os altid opdateret for at sikre at I altid er i sikre hænder når det kommer til renlighed.

FARVER

 

Hos INKERS bruger vi kun godkendte kvalitetsfarver fra godkendte producenter. Vi holder os altid opdateret på om vores farver overholder EU-standarden. Dette gør vi for at sikre os og jer at det arbejde vi foretager os, er så sikkert som overhovedet muligt. Dette gøres via laboratorietests som foregår i Bielefeld i Tyskland.

UDSTYR

 

Hos INKERS bruger vi altid det sidste nye avancerede udstyr. I gamle dage brugte man maskiner der var lavet med spoler (hvilket gav samme funktion som en ringeklokke), men i dag er udstyret blevet så avanceret, at man bruger små elmotorer til at drive maskinen. Vi følger altid udviklingen og holder os altid til det bedste udstyr, så kvaliteten af tatoveringerne altid er 100% i orden.

 

Maskiner: Inkjecta vflite v2.0 (rotarymaskine), FKirons Spectra Edge X (rotarymaskine)

 

Nåle: Elite Cartridge Needles (Avanceret nålesystem med clickfunktion for hurtigere skift mellem nålestørrelser)

Kontaktinformationer

 

INKERS, Jyllandsgade 14, 1. tv., 6700 Esbjerg

 

kontakt@inkers.dk

 

Tlf.: 26 79 43 21

HER GEMMER VI OS OGSÅ

 

Foruden her på siden, kan du også finde os på andre sociale medier.

Vi kan findes på både instagram og facebook.

Copyright @ All Rights Reserved