Om

HVAD VÆGTER VI HØJEST?

Hos INKERS vægter vi vores klienter højest. Derfor er det vigtigt for os med god kundekontakt og at vi skaber en naturlig atmosfære, så klienten kan føle sig godt tilpas. Det gøres ved at skabe trygge rammer for vores klienter og ved at yde et højt serviceniveau, anbefale gode produkter til efterbehandling og et ikke mindst komfortabelt ophold under tatoveringen.

SKILLS

Hos os holder vi os altid opdateret med det seneste nye indenfor tatoveringskunsten, så vi altid kan udrette det bedste produkt for vores klienter. Vi låser os ikke i en bestemt stilart og vi elsker altid nye udfordringer, så uanset om det er et større projekt eller blot en meget lille tatovering, så kan du altid vide dig sikker på, at hos INKERS er du i gode hænder for et alletiders resultat.

KVALITETSSTEMPEL

Hvad er det der gør at vi føler vi er de førende indenfor tatovering i Esbjerg?

Nedenfor kan du se nogle af vores kvalitetsstempler:

SORRY MOM TATTOO AFTERCARE

Vi forhandler det danske Sorry Mom tattoo aftercare; kun det bedste til din tatovering.

DPUT - De Professionelle Uafhængige Tatovører

Danmarks største netværk af professionelle tatovører. En organisation der går ind for et trygt og sikkert tattoo Danmark.

IQ Tattoo Aftercare

Vi forhandler det danskudviklede IQ Tattoo Aftercare som er lavet i samarbejde med hudlæger og specialister for de bedste resultater til din tatovering.

UDDANNELSE

På nuværende tidspunkt er der ikke noget uddannelsessystem i Danmark der begår sig på tattoobranchen. Der er en plan igangsat for tatovører om minimumskrav vedr. farver, renlighed mm. Der vil komme mere information når branchen bliver mere bekendt med hvad afgørelsen ender ud i.

RENLIGHEDHos INKERS går vi efter dansk/svensk hygiejnestandard. Hygiejnestandarden indeholder alt fra smittespredning, sterilitet/sterilisering, grundlæggende hygiejne, tøj/beklædning, brug af handsker til praksis på arbejdsstationen, krydskontaminering, farveinformation og sygdomme. Vi holder os altid opdateret for at sikre at I altid er i sikre hænder når det kommer til renlighed.

FARVERHos INKERS bruger vi kun godkendte kvalitetsfarver fra godkendte producenter. Vi holder os altid opdateret på om vores farver overholder EU-standarden. Dette gør vi for at sikre os og jer at det arbejde vi foretager os, er så sikkert som overhovedet muligt. Dette gøres via laboratorietests som foregår i Bielefeld i Tyskland.

UDSTYRHos INKERS bruger vi altid det sidste nye avancerede udstyr. I gamle dage brugte man maskiner der var lavet med spoler (hvilket gav samme funktion som en ringeklokke), men i dag er udstyret blevet så avanceret, at man bruger små elmotorer til at drive maskinen. Vi følger altid udviklingen og holder os altid til det bedste udstyr, så kvaliteten af tatoveringerne altid er 100% i orden.


Maskiner: Kwadron Equaliser Proton Pen (rotarymaskine), FKirons Spectra Edge X (rotarymaskine)


Nåle: Cartridge Needles (Avanceret nålesystem med clickfunktion for hurtigere skift mellem nålestørrelser)

Kontaktinformationer

 

INKERS, Randersvej 38, 6700 Esbjerg

 

kontakt @ inkers.dk

HER GEMMER VI OS OGSÅ


Foruden her på siden, kan du også finde os på andre sociale medier.

Vi kan findes på både instagram og facebook.

Copyright @ All Rights Reserved