Tatoveringer

TATOVERINGER

Fra tanke til tatovering

Hos INKERS gør vi en ære ud af at personliggøre din tatovering så meget som muligt. Derfor er det meget vigtigt for os med kompetent kundekontakt så både tatovør og klient forstår hinandens behov.


I nedenstående forklarer vi lidt om processen i at få en tatovering hos os.

STARTEN


Det første skridt mod en ny tatovering er vejen fra overvejelse til beslutning. Hvad skal der laves? Skal tatoveringen være synlig for andre? Skal jeg selv kunne se den? I nogle ud af mange tilfælde får vi hos INKERS altid spørgsmålet; "Hvor er det smartest at placere tatoveringen?" Skal vi svare ærligt, så er det helt op til klienten selv. Der er dog regler her i Danmark der forbyder tatoveringer på hænderne og fra halsen og op.


Når klienten har besluttet sig for hvad der skal laves, så er næste skridt i processen at personliggøre klientens ønske. Klienten har selv gjort sig nogle overvejelser og her hos os hjælper vi gerne med at give designet ekstra lille pift hvis dette ønskes i form af nogle visuelle forbedringer.


Når klienten via en konsultation har godkendt skitsen, modtages et depositum og der aftales en tid til at udføre tatoveringen.

DAGEN


Dagen hvor klienten skal tatoveres, forløber processen af den nye tatovering sig således:

  • Der måles af til hvor stort motivet skal være
  • Dernæst bliver der lavet en stencil (et aftryk man sætter af på huden så tatovøren kan lave tatoveringen præcis efter billedet)
  • Klienten bliver placeret i stolen og der tatoveres
  • Efter endt tatovering bliver klienten pakket ind i plastfolie og får med på sin vej, en vejledning i efterbehandling af den nye tatovering
  • Til sidst bliver der afregnet for resten af tatoveringen og det modregnede depositum
  • Klienten forlader shoppen.

OPFØLGNING


Har klienten fået lavet et større tattoo projekt eller realismemotiv, ønsker vi gerne at se klienten til opfølgning, da der altid kan være nogle områder som skal efterses. Det er som udgangspunkt altid vigtigt at komme forbi til et ekstra tjek, da huden afgiver en procentdel farve under helingsprocessen.


For at vi kan garantere et resultat der er 100% tilfredsstillende, skal klienten derfor selv henvende sig efter at tatoveringen er helet færdig, for at få efterset om der er mangler på den nye tatovering.


En opfarvning kan som regel allerede udføres efter ca. 2 uger.

Kontaktinformationer

 

INKERS, Randersvej 38, 6700 Esbjerg

 

kontakt @ inkers.dk

HER GEMMER VI OS OGSÅ


Foruden her på siden, kan du også finde os på andre sociale medier.

Vi kan findes på både instagram og facebook.

Copyright @ All Rights Reserved